Εκτύπωση

Μετάφραση στα Βουλγαρικά - Ελληνικά

 

Η εταιρεία μας Balkan Company LTD (VAT: 201655384) μπορεί πλέον να αναλάβει παντός είδους μεταφράσεις διαθέτοντας άδεια από την Διεύθυνση “Προξενικών σχέσεων” στο Υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας με δικαίωμα υπογραφής.

Η εταιρεία μας υποστηρίζει τους γλωσσικούς συνδυασμούς Βουλγάρικα – Ελληνικά, Ελληνικά – Βουλγάρικα και ακόμα 14 γλώσσες με πάντα βασική γλώσσα τα Βουλγάρικα.

Οι μεταφράσεις μας γίνονται κατά το πλείστον από Έλληνες επίσημους μεταφραστές που διαμένουν μόνιμα στην Βουλγαρία ή από Βούλγαρους που έχουν σπουδάσει σε Ελληνικά πανεπιστήμια.

Σε όλες τις μεταφράσεις μας για Ελληνικές επιχειρήσεις εκδίδεται νόμιμο τιμολόγιο που μπορεί να περάσει στα έξοδα της εταιρείας σας και να είναι νόμιμα λόγω ενδοκοινοτικής συναλλαγής χωρίς ΦΠΑ

Οι μεταφράσεις απλές ή με Apostil μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα άμεσα, με μικρό κόστος για εσάς, με την Ελληνική ACS Courier για οποιαδήποτε χρήση. Κατόπιν συννενόησης μαζί σας μπορούμε να σας  αποστείλουμε τα σχετικά αρχεία και σε ηλεκτρονική μορφή (WORD-PDF).

Επίσημες μεταφράσεις με επικύρωση apostille.

Υπηρεσίες διαδοχικής διερμηνείας στους γλωσσικούς συνδυασμούς Ελληνικά-Βουλγαρικά και Βουλγαρικά-Ελληνικά.

Μεταφράσεις εγγράφων με οικονομική, νομική ή ιατρική ορολογία από την Ελληνική στην Βουλγαρική γλώσσα και αντίστροφα.

Μετάφραση τεχνικών κειμένων με γλώσσες εργασίας τα Βουλγαρικά και Ελληνικά.

Μεταφράσεις βιβλίων και λογοτεχνικών κειμένων. Μετάφραση επιστημονικών διατριβών και τεχνικών εγχειριδίων.

Μεταφράσεις ιστοσελίδων και προσαρμογή τους στην Βουλγάρικη ή Ελληνική γλώσσα.

Γραπτή μετάφραση εγγράφων βουλγαρικής γλώσσας.

Προφορική μετάφραση Βουλγάρικων

Επικύρωση μεταφράσεων και θεώρηση εγγράφων

 Μεταφράζουμε

Πιστοποιητικά

Βεβαιώσεις

Εταιρικά έγγραφα

Ιατρικές & φαρμακευτικές μεταφράσεις

Τεχνικές μεταφράσεις

Νομικές μεταφράσεις εγγράφων

Οικονομικές μεταφράσεις εγγράφων.

Σε περίπτωση που θελήσετε μετάφραση σε δικαιολογητικά εταιρειών για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Βουλγαρία υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχει βοήθεια από εμάς σε ολη την διαδικασία από έμπειρα άτομα στα γραφεία μας στο Sandanski ή στην Sofia.

 Κόστος μετάφρασης

Κάθε σελίδα που μεταφράζουμε μπορεί να περιέχει μέχρι 1800 σύμβολα (περίπου 300 λέξεις) περιλαμβάνοντας και τα κενά από την τελική μεταφρασμένη σελίδα και όχι από το πρωτότυπο κείμενο  με βάση το βουλγαρικό πρότυπο BDSEN 15038:2006

Στείλτε μας το κείμενό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ώστε να σας στείλουμε την οικονομική μας προσφορά. Ειδικές τιμές για μεταφράσεις άνω των 10 σελίδων.

Τρόπος πληρωμής & παράδοσης

Απαιτείται προκαταβολή το 50% του συνολικού κόστους με paypal: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με ταχυδρομική επιταγή στα στοιχεία : Χατζηχρήστου Νικόλαος, ΕΛΤΑ Σερρών Τ.Κ. 62100 και το υπόλοιπο ποσό με αντικαταβολή όταν παραλάβετε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ.

Δεκτή η συνεργασία με μεταφραστικά , λογιστικά , δικηγορικά κ.λπ. γραφεία στην Ελλάδα.

  

                                                                                                                             

 Εταιρεία στη Βουλγαρία με έδρα Σαντάνσκι - Μπλαγκόεβγκραντ - Σόφια - Bulgaria - Βουλγαρία - Sandanski, GoceDelcev, Blagoevgrad ή Sofia - 10% Φόρος -
Ελληνική εταιρεία - Με 450 ευρώ.