Εκτύπωση

Για εμάς

 

Ίδρυση εταιρείας
σε Πέντε (5) οργανωμένα λογιστικά γραφεία
στη Βουλγαρία έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν.

 

Sandanski-Goce Delcev-Blagoevgrad-Pleven-Sofia

Γραφείο ενημέρωσης και εξυπηρέτησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μητροπόλεως 27 Τηλ. 2310 280055 καθημερινές 9.00 - 17.00

 

O συνεργάτης σας στην Βουλγαρία !

 Αποφασίζοντας να ιδρύσετε μια ΝΕΑ εταιρεία σε μια ευρωπαϊκή χώρα με πραγματικά χαμηλούς συντελεστές φορολογίας αλλά και απολαμβάνοντας πλήθος από νομοθεσίες θα χρειαστείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που να σας καταλαβαίνει στην γλώσσα σας αλλά και στον τρόπο εργασίας και σκέψης σας.

Ή απλά να είναι Έλληνας !!!

 Μετά από ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά στα λογιστικά μας αλλά και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας ιδρύσαμε στην Βουλγαρία τις λογιστικές εταιρείες με Έλληνα ιδιοκτήτη και υπεύθυνο απέναντι στην βουλγάρικη εφορία, την Accounting Hellenic LTD στο Sandanski,  αλλά και την εταιρεία Accounting Hellenic Sofia LTD με έδρα την Sofia.

 Παράλληλα με τις 3 μας λογιστικές εταιρείες είναι σε λειτουργία με μεγάλη επιτυχία από το 2011 και η εταιρεία μας Balkan Company LTD με έδρα την Sofia που δραστηριοποίται σε διάφορες υπηρεσίες χρήσιμες, άμεσα , στην υποστήριξη των 2 λογιστικών εταιρειών.

Κάποιες από τις υπηρεσίες της Balkan Company LTD είναι:

  • Επίσημες μεταφράσεις
  • Μεσιτικές Υπηρεσίες
  • Νομικές Υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες Courier
  • Διεκπεραιώσεις παντός τύπου

Σε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες υπάρχουν βέβαια οι ανάλογες άδειες και πιστοποιήσεις από το Βουλγάρικο κράτος.

Φυσική συνέπεια της συνεργασίας αυτών των 3 εταιρειών αποτελεί η μέγιστη ασφάλεια και ευελιξία στις κινήσεις σας μέσα και έξω από την Βουλγαρία χωρίς να υπάρχει θέμα ρίσκου και διαρροές σε ¨συνεργαζόμενα¨ γραφεία !

Σήμερα όλες οι επιχειρήσεις μας απασχολούν και στις δυο πόλεις 15 υπαλλήλους για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Ή Ομάδα μας !

Ξεχωριστή θέση κατέχει ο Έλληνας οικονομολόγος μας που είναι αρμόδιος για δανειοδοτήσεις, χρηματοδοτικά και κοινοτικά προγράμματα. 

Άδεια Courier για την εταιρεία μας Balkan Company LTD

 

 

Πιστοποίηση καλή λειτουργίας και οργάνωσης για το 2015

 

Μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες για την νέα σας εταιρεία στο www.accountinghellenic.com αλλά και αναλυτικό τιμοκατάλογο για όλες τις υπηρεσίες μας.

Θα χαρούμε να μιλήσουμε και από κοντά στα γραφεία μας στη Sofia, Blagoevgrad, Goce Delsev ή στο  Sandanski, Pleven  για οτιδήποτε θελήσετε για την νέα σας εταιρεία ή απλά συμβουλευτικά για την Βουλγαρία αλλά και  για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Έχουμε άριστη γνώση του εμπορικού και βιοτεχνικού κόσμου αλλά και της Βουλγάρικης κουλτούρας κι έτσι μπορούμε εύκολα και αποτελεσματικά να υποστηρίξουμε την νέα σας εταιρεία.

Είμαστε ίσως η μοναδική λογιστική εταιρεία στην Βουλγαρία με Έλληνες ιδιοκτήτες. Αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει στα επόμενα βήματά σας ώστε να μπορείτε να έχετε άμεση επαφή με τις λογιστικές υποχρεώσεις σας.

  Άδειες χρήσης προσωπικών δεδομένων για τις εταιρείες μας

Accounting Hellenic LTD & Accounting Hellenic Sofia LTD

Η Επιτροπή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι μια ανεξάρτητη δημόσια αρχή που αναλαμβάνει την προστασία των φυσικών προσώπων κατά την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων και την παροχή πρόσβασης σε αυτά τα δεδομένα, καθώς και τον έλεγχο σχετικά με τη συμμόρφωση στη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων από λογιστικές και νομικές εταιρείες καθώς και από εταιρείες ανεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού.

Αριθμοί Πιστοποίησης: Νο 370 593 & 416 525

Άδεια μεταφραστικής εταιρείας από το Υπουργείο εξωτερικών για την εταιρεία μας Balkan Company LTD (Vat: 201655384)

 

 Πιστοποίηση καλή λειτουργίας και οργάνωσης για την εταιρεία μας Balkan Company LTD (Vat: 201655384)

 

Mε εκτίμηση

Χατζηχρήστου Νικόλαος

 

Εταιρεία στη Βουλγαρία με έδρα Σαντάνσκι - Μπλαγκόεβγκραντ - Σόφια - Bulgaria - Βουλγαρία - Sandanski, GoceDelcev, Blagoevgrad ή Sofia - 10% Φόρος -
Ελληνική εταιρεία - Με 450 ευρώ.