Εκτύπωση

Εταιρεία Στην Βουλγαρία Εχετε !!! Λογιστικό Γραφείο Εχετε ?

 

 Μετά από προτροπή πολλών φίλων και πελατών ξεκινάμε μια χρήσιμη και ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία.

 έχουμε την δυνατότητα στην όποια εταιρεία Βουλγαρία να κάνουμε ένα μικρό έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία σε σχέση με εφορία, ασφαλιστικό τομέα.

 Κάντε ένα πραγματικό και ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο στα οικονομικά τις εταιρεία σας.

 

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

 

 

1) Μικρός έλεγχος εταιρείας, μόνο με το ΑΦΜ και το όνομα τις εταιρείας έλεγχος σε 2-3 εργάσιμες για χρέη προς την εφορία (φόρος εισοδήματος, ΦΠΑ, ασφαλιστικές εισφορές) Γίνεται παράδοση σε εσάς τα αποτελέσματα στα Βουλγάρικα αλλά και στα Ελληνικά με ΔΩΡΕΑΝ μετάφραση από εμάς.

 2) Μεγάλος έλεγχος εταιρείας, όλα τα παραπάνω και ακόμα απευθείας έλεγχος από την εφορία για τυχών μην καταχωρήσεις δηλώσεων για μήνα η για χρόνο, πρόστιμα, δικαστήρια κλπ.

 3) Χρέη απαιτητά από άλλες εταιρείες.

 4) Χρέη γνωστά σε εσάς η ΑΓΝΩΣΤΑ σε εσάς σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που εταιρείες έχουν βρεθεί χωρίς να έχουν γνώσει με χρέη αρκετών χιλιάδων λέβα για ανύπαρκτα τηλέφωνα η συνδέσεις.

 

Στείλτε μας τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η επικοινωνήστε μαζί μας για την ΔΩΡΕΑΝ παροχή μας.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

 

1) Μεταβίβαση ΔΩΡΕΑΝ αυτοκίνητα (διαδικασία) σε αλλαγή φορολογικής έδρας

2) ΔΩΡΕΑΝ παροχή φορολογικής έδρας

3) Διακανονισμός για τοιχων οφειλες ΔΩΡΕΑΝ

4) Κλείσιμο εταιρείας ΒΛΕΠΕ ΤΙΜ/ΛΟΓΟ

5) Νομική Κάλυψη ΒΛΕΠΕ ΤΙΜ/ΛΟΓΟ

6) Συνοδία με δικό μας Ελληνόφωνο προσωπικο σε Sandanskiή Sofiaέως 1 ώρα ΔΩΡΕΑΝ (μικρές εργασίες, τράπεζες, λογαριασμοί, κλπ)

7) Συμβουλευτικές υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ

8) Εύρεση έως 3 εταιρείες για συνεργασία ΔΩΡΕΑΝ

9) Υλικό για έκδοση τιμολογίον & CMR (υπάρχουν πολυσέλιδα manual στα Ελληνικά) ΔΩΡΕΑΝ

10) Αποστολή e-mailσε όλες τις συναλλαγές που κάνουμε για εσάς ΔΩΡΕΑΝ

 
Εταιρεία στη Βουλγαρία με έδρα Σαντάνσκι - Μπλαγκόεβγκραντ - Σόφια - Bulgaria - Βουλγαρία - Sandanski, GoceDelcev, Blagoevgrad ή Sofia - 10% Φόρος -
Ελληνική εταιρεία - Με 450 ευρώ.